Saturday, 9 August 2008

ni ade sket lg..



ha.. ni la hasil yang masuk gallery al-walid kat library uia pj.. impian budak2 aed utk artwork die masuk sini..alhamdulillah akunye boleh trmasuk pulak..abstrak la konon.. tapi kalau pembaca tere leh carik tak name 'fahmi' dalam tu...sampai skrang baru sorang yg prasan

aha.. ni time permulaan nak wat 2nd project..pnat gak nak cat gne plaka uh..

hurm.. kat sini la tido dan kat sini jgak la tempat wat keje... sumenye kat sini... kalau kerja besa2 wat la kat sini.. tapi kalau kecik2 jek wat atas meja jek..huh...

1 comment:

nadia rusli said...

sape kate kerja fmi xmantap??sampi masuk galeri~hebat sgt lah tu..huhu..kite seri!