Wednesday, 15 July 2009

man chong kamp~

semalam , lepas kelas architectural graphic, aku p man chong kamp.. dan ini adalah name kedai makan.. special die nasi ayam.. tp paling special air limau nipis.. gile cool rse dier..
tringat dulu da penah gi makan kat kdai ni.. bersama naqib n usrah nilai n pj.. pg ramai2 naik unser dr.zulfakar.. berhimpit2 seblum nak sampai ke umh abu dzar.. tp time tu aku x bape bermood sbb tgh pening2 n penat.. rsenya baru lepas buat project serial plane kot.. sampai la pg esok bile mandi swimming pool bru smangat.(sbb men rendam2 abg dani.. haha)..mse tu jugak baru nak berkenal ngan ngan ikhwah2 dr nilai.. sbb seblum ni mmg tak penah knal..
tp kali ni aku pg ngan razi, jiran studiomate aku time kat pj dulu n studiomate aku utk sem ni.. die ni dok talhah.. dgn jarak talhah yg MAHAjauh pendalaman die tpakse bawak keta.. n smalm kebetulan die nak isi minyak n mkn luar n ajk aku skali.. penumpang setia kereta tu, yus ngan anas pon ade skali.. so kami pg ber4..
sbb penat dr kelas pg td.. lepas mkn teros balik.. utk rehat2, sbb mlm tu kne stay up smpai pg lg..project playground yg nak kne siap esok(jumaat) tgh hari.. n nampaknye mlm ni(khamis) pon tak tido pulak kot.. dengan senior2 yg amat komited......agaknya... kami berusaha jela..
wallahua'lam
p/s: actually..time mkn smalam.. razi ckp " fami kang ko tulis dlm blog eh.. aku ajak ko makan luar"

5 comments:

Anonymous said...

saje je kata aku yg tulis..haha

ps: aku pon dah update blog dh..siap taruk gmbr kau lg..

radzi tajuddin

shazclan said...

wah...nak rase gak nasi ayam die...kat mne man chong kamp tue...aku nak g gak..haha

una210 said...

wah,,pegi makan x ajahk!..:P

zatil said...

uiks.len kali ajk aku gk!aku ske nasik ayam ne..haha :D

fami said...

jom kite mkn kat aikol..nasi aym die best gak