Friday, 27 March 2009

kembali kurang~

ari kames bru nih abg aku,afif.. dr jepon suda pulang ke jepon semula.. da sbulan die dok kat umh.. mase tuh btambah kembali bilangn family members aku.. kalu tak tinggal lah..adik aku 4 org(sorang blaja perlis..pon jarang2 balik)... abg aku yg second dok ngan family dier.. kadang2 balik la umh.. parent aku.. n nenek sorang.. tu je la.. tp bile afif balik tambah la sorang...

tp time die balik uh aku still kat uia.. so kurang la sket mase2 aku mnikmati dengan pertambahan bilangn family aku tuh..tp.. sempat la p indon skali n p kursus.. hoho byk perubahn ... sikap humornye makin tinggi.. yg x brubah...ketinggiannye.. ceh..aku masih kalah sbanyak 3 cm...

tp taun depan da balik ke malaysia blik... da abes degree.. tp katenye mybe nak sambung master pulak.. ohoho.. suke ati lah.. janji demo bahgie...die gi luh dari taun 2006 kot.. n staun skali kot die balik.. kdg2 2 taun skali.. tp tiap2 kali die balik mesti ade brg yg ditinggalkan...hoho mmg byk brg2 die kat umh nih.. gundam la, camera la, psp la, mcm2 ah.. huhu..mmg ternanti2 la adek aku bile abg aku yg sorg ni balik(ohoho aku pon same sebnanye..) kalau taun depan die balik brg pe pulak yg die nak wat balik...haha

kalini punye die tinggalkan wacom(pen tablet) doh... gle ah.. dulu aku igt cam nak beli2 gak mende nih.. tp bile tgk hargenye kat lowyat.. pergh ratus2 gak.. alih2 da ade kat umh aku sebijik.. mmg terharu ah aku.. mule2 aku nampak gak die gune2.. bile tanye die kate membe die punye.. tp seblum die kat gate airport smalm..bru btau yg tu die nak kasi... hoho so sweet~

bersyukur sungguh aku ade abg canggitu.. tp abg2 aku yg len baik gak.. (tgk adek ah cane!! haha)tp pe aku nak asi kat adek2 aku pulak?... duit? ..saya tak dpt tajaan mne2~... er..hm.. kasih sayang suda~ kang bile ade duit telebey2 uh bru la bole beli paper...hoho

5 comments:

Beejan said...

pen tablet uth cmne..jom bowl jom..

ibnfaudzi said...

jom2..ajak nodi skali..pen tablet uh... mcm mouse la..tp gne pen.. ala2 touch screen gitu..kalau nak lukis pape gne mouse kan susah.. ni snang sket ble gne pen..

nadia rusli said...

wah..yokatta!best nye..huhu...nak cite kat abg ftn lah..mane taw die belikan sumthg nt??haha..just kiddin'~

Beejan said...

owh ak yg tk reti mne mlukis nih kre tk gne sgtlaa pen tablet tuh..jom bowl nk?

ibnfaudzi said...

eh boleh jek.. byk function dier... eh jom ar.. nodi kat brunei lg.. esok kot balik.. gian doh aku..gr..