Thursday, 9 April 2009

di hari yg indah~

salam~

hu. smlm aku pergi .. erm nak p amik transkrip result.. pg2 lagi da kluar.. sbb nak p men boling dulu.. pada mulenye nak p ngan naqib usrah aku,abg dini.. tp last2 die kate ade interview pulak.. huh.. tpakse kami bertige jek. nodi, najib n aku.. men kat metro point.. hu.. 4 game doh.. naik sakit tgn aku.. tp 2 game pertama cm ok jek.. tp 2 game akhir cam hampeh jek.. ai2.. bile la nak tere men boling nih..

pastu p uia... atas keta... najeb aja aku men rubic cube.. haha seblum nih aku mmg tak penah tahu pasal care2 nak settlekan mende nih.. tp skang tau la sket2.. kirenye ade can la jugak nak siapkan.. seblum ni pikir2 mcm tade harapan jek.. haha..tinggal nak blatih je lg...

bile da sampai.. uhh lapa deh.. singgah aika nak lunch.. najib rindu kat m.cik aika.. tu yg mkn aika ..kalau tak ukc jek.. lpas mkn p smyg2 n tjupe junior usrah..tgk die tgh surf tenet kat musolla abc.. uh uia pj da ade wifi.. free pulak tuh.. ngee jeles2 time aku da kuar baru nak ade.. then p anr utk mneruskan matlamat asal.. amik transkrip..

hu kalau compare ngan nodi ngan najeb.. peh derang mmg malaikat dlm result derang.. dean list kot~.. aku? hurm.. tak dikire dean list sbb credit hour aku tak ckup 11.. huh.. aku 9 jek .. ai rugi2.. penat aku bejuang dgn pisau dan pembaris..memotong board utk projects.

.

lpas tuh p mid tgk .. hu best doh.. suke sgt aku tgk.. mr.dom amat cool bgitu juge ngan o'connel.. jalan crite mmg style.. mmg perlu dilihat..tp kanak2 takleh ar..sbb die 18 ke atas.. hoho aku da ckup umor da...so tade hall lah..

erm ..lps tu smyg asar n balik ke rumah.. ngee hari yg penat n menyeronokkan...tahniah utk najeeb sbb kali dpt join ngan aku kluar bersama slepas 2 kali miss ... haha

8 comments:

nadia rusli said...

asek pg men bowlg je,xde menan lain ke??men la congkak ke...guli ke...

nadia rusli said...

eh..bowlg tu dh mcm guli lah ek??..hmm..tp size die besar,haha

Beejan said...

uih..mne ade YM ko? cane rubic?

fahmi faudzi said...

>fatin..

ade ke congkak... ayu sgt nanti bile fami men..dulu wat ketupat pon da cukup ayu da..

bowling?guli? mne de same.. bulat je lebeyh.. guli kene baling kat guli jugak.. kalau boling gitu..parah~ haha

>beejan..

tade eh? ok2 aku msj ko nanti.. cube? hoho aku tgh prob kat line atas skali.. yg bwh da boleh wat da.. tunjuk ajarku sifu~

NoDi NeMo said...

dean list takde gunenya kalau ada orang tu ambil bwk balik aku nyer transcript result..

peh.. bapak aku dah ingat aku kuar ngan minah mane dah time amik transcript... dia bace2 je, tetibe name pompuan... mati aku dowh... nasib baik bapak aku tak pecaya sangat...

nadia rusli said...

haha...baiklah encik yang ceria..ape salahnye sekali sekala nak kelihatan ayu pulak...huhu..dh duduk mahallah @#%&*!@#% tu..kne lah ayu sket...haha...

fahmi faudzi said...

>nodi...
haha lepak nodi... jgn takut.. tak kemana pon konye transkrip.. ade tgantung dlm frame kat umh aku.. haha...

>fatin..
disebabkan ayu la dapt mahallah yg ayu tuh.. ai gelap mase depan~

nadia rusli said...

haha..menginap lah kamu dgn bahagia~