Wednesday, 15 April 2009

testing2..

uh.. semalam.. aku amat bosan~ dan tibe2 terajen pulak n p bukak website deviantart.. uh kat situ kalau tgk artwork derang mmg sakit ati jek.. lawa2 belaka.. n tup2 aku tjumpe satu web freelance illustrator.. karya die mmg lah menarik perhatian aku.. dari segi drawing dah mmg superb.. tp bile bab colouring.. peh mmg lg superstar la.. nme artis uh zamzari.. kalau tgk mmg tension jek rase..

ini karya si zamzami tu.. gle cool kan~


bile tgh khusyuk scroll2 ut tgk drawing die.. tibe die ade tutorial cne nak mengaler... wah..aku amat teruja dan nak test2.. test sane sini... mule pakai mouse jek.. tp tlupe la.. aku ade pentablet.. abg aku penah tanye..pe hasil pentablet uh.. seblum ni mmg jarang aku nak gne..mlainkan nak padam kat photoshop bahgian kecik2...so kali ni aku nak try lukis.. n kaler skali.. mmg mencabar..n at last..

aku yg mencoba~

humh.. ok la kot..bg aku yg first timer.. lpas ni mau try2 lg.. sbb seronok bile time nak blend colour uh...mule2 amik koko mude n brush satu muke...except mulut n mata.. n tmbah pekat sket utk area sepatutnye gelap... men2 mende same till dapat canggini.. yeah.. mekasih la fih.. pentablet demo mmg mantap....

wallahua'lam..

3 comments:

zatil said...

fuu,mmg star gile!!kewl dowh~haha..aa.buk2,psni lukis aku lak yep..hehek=p

fahmi faudzi said...

haha.. boleh2..tde hall punya...

s h a o r a n said...

Ahaaa fami..kan akak dh ckp..
Fami kreatif..Namo caye ckp akak..
Haihh~~

Dgr ckp org tue..

\(^_^)/