Wednesday, 6 May 2009

muet ku sayang~

aha.. org len da lame amek baru baru la nak amik.. org len tgh sebok2 tgk result aku baru sebok2 nak g daftar.. ai.. tp de hikmahnye tu.. ramai org kate batch tu muet susah.. nge.. org kate ept lg senang...tp de gak yg kate muet lg senang.. aku pasrah dan menghadapinye dengan tenang~

tanggal 5 mei muet aku da selesai...hatiku melonjak kegirangan.. yeah aku pon da amik.. kebetulan kelas quran sunah build envi. dicancel sbb lect ade prob..klau tak mau first class aku da ponteng..tok molek gtu..

listening, reading ngan writing da settle 25 april dulu..hurmm except listening yg len ok kot.. so kali ni aku amik speaking.. pg 5 hb aku kuar dri mahallah ruqayyah gombak nak amik bas.. tp ade kwn offer keta.. so tayah nak mnempuh jln yg pnjng uh.. kalau tak mau 3 atau 4 ml peluh terhasil.. jauh kot.. n sampai kat pj da pkul 10..

siap2..iron baju sume.. first impression tu penting.. kang slekeh2 exminer halau siap2.. tak ke hawau rase canggitu.. then bile kat dlm dewan tuh rase tenang sket.. n bile tgh oral uh ...induvidual.. pasal cr mnunjukkan rase patriotik scara international.. aku ade 2 isi tp elaborate mcm 4 isi.. goreng maut tade dah.. bile time group.. tjuk dier pringkat mne seswai mnunjukkan sift patriotik.. induvidu,komuniti,national atau pon international..

bile exmminer tanye spe nak mule sme diam jek.. last aku la mule.. peh skali mcm moderator plak.. padahal grammar tunggang langgang..sedap mulut je ckp..haha.

da ckup 10 minit kiteorg abes n tgk exmminer tu gelak2. peh musykil aku..die gelk sbb mantap ataupon die gelak sbb de kanak2 tgk borak2 depan die..aku pikir positif je la utk sedapkan ati haha..

pastu lepak kat bilik utk sedut sme muvi2 yg ade kat library movi kalid.. huh mmg besepah rambang mata aku nak pilih.. last2 ckup sampai 20lebey Gb jek aku dpt amik ..

taku nak transfer pulak lame2.. smentara nak tunggu muvi .. aku kuar jap nak p anr sbb ak transkrip si wani..

lpastu balik ah gombak balik.. jumpe zubayr kat stsen putra n borak2 ngan die ..hoho die ni 3rd year pure archi.. senior kat almanar dulu.. mmg mnatp ah kire..hafiz quran lg.. kalau nak compare ngan aku.. peh kalah terok ah.. haha

orait tu je kot..wallahua'lam

2 comments:

wHitE_bLoOd said...

welkam 2 iium...

garden of knowledge n

virtue...hahahahhahaha

fahmi faudzi said...

aha... mekasih ya... aritu jumpe atiq.. lepak2 ngan sampai lwat mlam..