Thursday, 23 October 2008

sekian lama...

oho suda berminggu aku tak update blog nih.. org pon mesti da nek busan tgk blog yg tak update an? aha... gomen2...asif jiddan... bkannya tanak tp .... mula2 bz pastu mood pon da lari... ok2... kita mula crite dari...

seblum raya 1 ..180908...

aha... alhamdulillah di dalam kekalutan project dan tugas masing2 kami k-uia pj telah berjaya mengadakan majlis iftar jame'i dgn jayanya pada hri kamis ..

najib tgh bacekan doa berbuka

dengan berlaukkan aym sambal tumis disertakan dgn acar, kami berbuka dgn hati yg gembira krana kehadiran pada hari itu alhamdulillah agak menggalakkan... even ade sedikit masalah pda mulanya.. tapi overall ok la.. dgn rahman jd mc pastu wajih pulak bg tazkirah... huh mmg memberangsangkan... dan mengenyangkan....hehe. n dalam pkul 8 lebey majlis bersurai dan diakhiri bersalam salaman ala2 semut..

ha ini la die salam bersemut semutan.. kasi peluk sket


seblum raya 2 ..230908...

aha arini special sket.. sbb studio kiteorg(studio 4) wat iftar bramai2... huh sronok tak sudah budak2 nih ble mdm ckp die nak blanja... da la nasi bukhari pak lang(pling glamor kat bazar 17) huhu best jek... hajatnye pkul 7 sme da ade.. tp few je yg dtg... so takpe la.. kemas2 meja, setting tempat utk mdm n family

aha.. ajk2 sukarela tgh susun nasi kat atas meja..anak sapo lanih.. rejen bebeno

... n by 710 ramai da dtg dgn bwk kueh2 sket... huhu lega ati.. dtg jgak derang ni...so berbukalah kami dgn hati gembira... yela mkn free.. lapa pulak tuh..hurm aku cm bese la ske candid2.. mkn tak abes lg da g snap gamba org


sme tgh khusyuk mkn nih... nyum nyum...

ni la mdm kami, zazarida rifin... dgn baby..

bile sme da kenyang, tibe la mse utk tangkap amba reramai.. haha time ni sme jd cm kekanak... wat tanduk kat org la... men lompat2 la.. dan photographer pulak husband mdm.. huhu geleng2 pasrah jek tgk glagat kteorg..
ya.. ni la sume studiomate aku...

4 comments:

nadia rusli said...

nenot..nenot...singgah kejap..
huhu..fmi,ni je ke gurls dlm stdio korg?ke ader lg?aha~hmpir sume la ftn knal...haha

ibnfaudzi said...

aah ni jek... haa kan ramai yg knal tuhh.. kate jek sesegan nak masuk sbb ramai tak knal

nadia rusli said...

mmg la segan..knal2 mcm tu jer~diorg x knal kot sape ftn...huhu.

zatil said...

yop2,sy knal au..haha^_^